mandag 17. januar 2011

Hyttetur

Vi er så heldige at vi fra tid til annen får låne firma hytte via jobben til Frode! Og nå i helgen var vi på Norefjell sammen med tante Marthe og Fredrik! Det var så hyggelig. God mat og hyggelig selskap!


Denne lille frøkna koste seg på hyttetur,så mye at hun faktisk nesten begynte å gå på egenhånd. Det er litt vaklete enda,men nå klarer hun å gjennvinne balansen sånn nogenlunde selv. Iallefall innimellom. Hun gikk flere skritt fra den ene til den andre i løpet av helgen :) Nå blir det snart full rulle hehe!

William ser om det kommer noen opp trappa. Han syntes også det var stas å være på tur,akebrettet ble brukt også! Det er alltid stas! Jo mere vi løper jo bedre. Det var godt vi var flere voksne som kunne bytte litt på,for det er litt slitsomt å løpe lenge hehe!Begge ungene gikk trappa opp uten problemer,som om de ikke hadde gjort annet,men nedover skjønte de ikke helt teknikken. Må nok dra til noen med trapp å øve litt hehe!

Lek og moro med pappa i sofaen. William klatret helt opp på rygglene på sofaen uten hjelp,og Ellinor lærte seg å gå ned fra sofaen ved å snu seg med bena ned.

Når William så var kommet opp på sofa ryggen,var ikke veien lang til vinduskarmen. Og der var det veldig morsomt å stå hehe!

Når ungene endelig var i seng,kunne vi voksne nyte god mat og morsome spill. Her er Fredrik og Marthe dypt konsentrert over lego spillet :) Ellers så spilte vi også roborally og uno! Mye latter og litt frustrasjon hehe! En herlig helg!

2 kommentarer:

dobbelmamma sa...

Så koselig med hyttetur !!!
Jeg opplevde det som MYE enklere da de begynte å gå :)

Elisabeth sa...

Så store ungene har blitt. Gøy at Ellinor har begynt å gå. :-) Jeg syns selv at det ble lettere når ungene hadde lært å gå. Gøy for hele familien å komme seg på tur.

Klem.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails