onsdag 27. mai 2009

Tvillinge vogner!

Vi har vært ute å sett litt på vogner! Og det vi har bestemt oss for er at vi iallefall skal ha en med svingbare forhjul! Vi har sett på to typer,den ene er OTH urban jungel duo og den andre er TFK Twinner Twist!

OTH Urban Jungel Duo(hadde ikke bilde med bag)



TFK Twinner Twist med hardbagger






TFK Twinner Twist sportsvogn!

Begge vognene har svingbare forhjul(som kan låses),og virker lette å trille! Den ene har to TFK sin har to kalesjer,mens OTH har bare en (på sportsdelen). Hjulene er lettest å ta av på TFK. Når de legges sammen (uten bag) blir OTH flatest,og TFK`s mest kompakt! Vanskelig valg dette! Vi liker begge to,men jeg har nok litt mere sansen for TFK vognen. Heldigvis så kommer ikke disse babyene på noen måneder enda,men det er greit å begynne å titte!

Bildene er hentet fra barnesikring.no(TFK) og barnevognguiden.no(OTH)

2 kommentarer:

Guri sa...

KAn bare anbefale TFK jeg altså.
Vi har singelvogna til Brage, og nå skal lillebror bruke den snart:-)
Har også kjøpt tvillingvogna til TFK, siden vi er så fornøyd med singelvogna. Har ikke prøvd den enda, men vet at jeg blir fornøyd;-)
Eneste jeg er misfornøyd med er at det så og si er umulig å komme til handlekurven under når sportsdelen er på. Regntrekket er også litt stort og klumpete...
MEn trillekomforten er super, og den blir som du nevner selv mer kompakt når man skal ha den i bilen, OTH blir lang...

Kos deg med magen, artig å se at den begynner å vokse:-)

Anonym sa...

Vognvalg er absolutt ikke lett, enda vanskeligere når man må ha tvillingvogn. Vi hadde OTH-vognen til Hedvig, men da selvfølgelig i singelversjon. Utrolig fornøyd med den. TFK kjenner jeg ikke så mye til, men det er bare å søke opp litt på forumer og lese der. Om man blir noe klokere av det er en annen sak ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails