lørdag 17. april 2010

Hjemme lørdag

I dag har vi egentlig hatt en slapp dag, det vil si vi har gjort ting altså,men bare her hjemme! Det er straks blitt litt mere tiltak å komme seg ut og bort noe sted når man har to små som krever servering og forpleining på engang. For alt i verden,det går bra å ta de med seg bort,men det krever jo litt mere planlegging! Så i dag har vi vært hjemme. Jeg gikk tur med ungene når de skulle sove,og mannen har skiftet dekk på bilen! Han klarte det tilslutt, innimellom regnbygene.
Ellinor og William sover ikke like mye på dagen som de gjorde for en måned siden,så det krever mere av mor og far i forhold til underholdning og lek!
Men de kan fint ligge på gulvet eller i lekegrinna en stund også! Frem til det blir kjedelig eller tungt å ligge på magen. Da skal de ha oppmerksomhet og underholdning hehe!

Har ikke verden største lekegrinn,men denne har pappa og tante Torill også brukt (ja og alle søskenbarna i Ålesund) Det hender de kaver seg rundt i denne her å ender opp med å sparke hverandre i hode eller andre steder,men det må man vel bare regne med eller?? Hehe!

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails