tirsdag 6. april 2010

Påskereferat!

Da er påsken over,litt trist,men også litt deilig! Vi har hatt en kjempe fin uke i Ålesund sammen med familie og venner! Vi var veldig spente på hvordan turen skulle gå,for ungene har jo aldri kjørt så langt før! Men det gikk veldig bra,med flere lange gode stopp og mat i kroppen så gikk det over all forventning! Vi kom oss avgårde i 8 tiden,så første stoppen ble på lillehammer. En liten mat stopp på Otta også før vi kjørte videre til Marit og Egil.

Vi stoppet på hytta til Marit og Egil( hun er farfars kusine) å der fikk både små og store en god hvil og litt mat i kroppen. Siste etappen videre fra hytta deres gikk ganske greit,men ungene syntes nok de hadde sittet lenge nok for da gikk det på tålmodigheten løs. Men utrolig flinke var de.

Velfremme hos farmor og farfar,her var det to som hadde ventet på oss. Endelig kom vi frem,og etter at kos og mating var unnagjort så la gullungene seg godt tilrette i reisesenga! Flinke barn det tenker jeg.

Vi har kjøpt nytt leketøy, så faktisk på denne turen har vi tatt mere levende bilder enn med speilrefleksen.

Pappa fikk bli med Onkel Trond og Linn Jeanette på Aafk kamp, det ble 2-2,men det var nok en opplevelse å få gå på hjemme kamp på color line stadion.

Da pappa kom hjem "feiret" vi med Aafk kake! Nam nam!
Vet ikke hvem som viste mest gjennsyns glede jeg, William eller Amund?? Herlige søskenbarn.
Tante Torill var også glad for å se oss igjen!

Onkel Jan og tante Anne hadde også tatt påskeferien på sundmøre i år,de bor på Namsos til vanlig. Veldig koselig å treffe dere igjen. Ellinor og Anne fant tonen :) (Jan klarte lure seg bort fra kameraet... neste gang...hehe)

Den skal tidlig krøkes som teknisk ekspert skal bli...hehe! William vil gjerne låne kameraet til farfar,men hvorfor må du holde det så langt fra meg da???

Farmor og farfar er så stolte av oss,så de vil vise oss frem til alle sammen,her er det Bjørg og Mindor (farmor og farfars gode venner) som sier hei, før de ilte avgårde på påskefjellet.

Deilig lammelår hos Torill og Trond, koselig med hele familien samlet!

Her er vi på tur hjem igjen, Ellinor tar en liten strekk på pappas fang. Både W og E syntes at rattet var veldig spennende,så det skal bli morsomt den dagen de oppdager tuta hehe!

Turen hjem ble litt lenger enn turen opp,vi måtte ha noen flere stopp,men det er greit! Her er vi på nebbeneskro, et lite mat stopp før vi kom hjem!

Pappa og William etter en laaaang biltur,vi er utrolig stolte over ungene. De var super flinke til å kjøre bil,selv om det nok var litt i lengste laget for dem. Borte bra hjemme best!!!
Takk for en koselig påske sammen med venner og familie!

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails