tirsdag 3. november 2009

Solarium

Her er noen bilder fra da de to små lå i solarium på sykehuset! De var rammet av et lite tillfelle av gulsot,og trengte derfor litt lys behandling! Synes de er ganske så søte der de ligger,selv om det var litt tøft for mamma å se sine to ligge inni en kasse! Værst var det nok da William måtte det helt alene første gangen. Denne gangen var de iallefall sammen inni der!

Solariums brune hehe!



Her ser dere hele innrettningen! På natta hadde de dem stående på gangen,for det var umulig å sove med lyset og duringen fra apparatene!

Søsken kjærlighet!

3 kommentarer:

Gitte sa...

Skal tidlig krøkes som solariumsbrune jålebukker skal bli... hehe... Men så søte de er som ligger inntil hverandre!! Det har de jo gjort i 9 mnd, så det er jo ikke rart de gjør det nå, også =)

Anonym sa...

Gratulerer nok en gang Heidi og Frode!! Odin måtte også få lysbehandling på sykehuset, det synes eg var bare såååååå grusomt! Tenk at han måtte ligge der helt ensom og forlatt!! Her er jo dine søte små veldig heldige som har hverandre :)
Kos dere masse masse masse...

klem klem Kristine og Odin :)

Anonym sa...

Er jo helt herlig å se de ligge sånn sammen - så gode! Men skjønner det ikke er så stas for dere, som bare ville ha de inntil og kose med de.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails