torsdag 7. januar 2010

Morgen stund har gull i munn!


Man kan ikke klage på for lite søvn når man har barn som må vekkes på morningen! Ok,det skjer ikke hver dag at jeg må vekke dem da,men.... I dag måtte de vekkes kl 09:15 for mor hadde behov for at de måtte spise litt...kremt... Da har de sovet hele natten fra kl 23:45 til 09:15. William var borti å gryntet litt sånn når pappa gikk på jobb,men fikk smukken å sovnet igjen! Sååå deilig! Måtte det fortsette hehe!
Og ute stråler solen,og det er så nydelig! Bare så synd at det er så kaldt! Vi kan jo ikke gå ut... Man skal helst ikke ta med så små ut når det er kaldere enn ti minus,og nå er det både 14 og 20 minus grader om dagene...Kjedelig,men sånn er det! Vi får heller kose oss inne! Så lenge det er tour de ski og skiskyting på tv så klarer jeg meg jeg hehe!

2 kommentarer:

Birgitte sa...

Hei. Måtte innom å kikke på dine nydelige tvillinger :-)
Masse søte bilder og FLOTT blogg. Kjekt å se hvordan andre med tvillinger har det !!

Karianne sa...

Godt nytt år! Ser ut som om dere har hatt en fin jul:) så utrolig bra at de sover så lenge! Får de ikke mat i det hele tatt gjennom kvelden og natta? Så deilig:) begynner virkelig å komme seg her også. Legger dem åtte og de får ikke mat før seks, men da har vi gitt tusen smokker gjennom natten. Men da lærer de ihvertfall at det går lenge mellom måltidene.
Sees torsdag? Så lenge siden, blir kos å se alle igjen. Klem Karianne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails