mandag 31. mai 2010

Søndagsfjas på kjøkkenet!

Når man har en syk liten venn,så må man prøve å underholde som best man kan. Og iallefall når man har to som trenger oppmerksomhet. Så da fikk de sitte på kjøkkenet i tripptrapp stolene sine,mens mamma gjøglet og ryddet litt samtidig ;)

Lille vennen til mamma som er syk,men tøff i solbriller allikevel. Var det noen som sa blues brothers?

Hvem er den søte frøkna gjemt bak mørke briller? Jo prinsesse Ellinor selvfølgelig.

Vi er så store at vi kan sitte i tripp trapp stoler vi!Trenger bare litt oppbygging bak:) Denne er arvet av søskenbarna vår.

Denne stolen har faktisk pappa hatt da han var liten. Og den fungerer like godt nå! Vi trengte bare kjøpe ny bøyle så kunne vi begynne å bruke den.

Nå sitter vi så fint ved bordet å følger med på alt som skjer.Og vi prøver å få tak i alt som står nært nok og kaster det i gulvet hehe!

2 kommentarer:

Karianne sa...

Hihi så fine i solbriller da!! Mange fine og koselige bilder du har lagt ut i det siste:) enig at tyskland fikk en fortjent seier!
Lite tips ang tripp trapp: fotplaten skal være så høyt opp at de hviler føttene på den. Hos oss er det kun 2 "spor" ledig mellom sitte og fotplate. Ser det er fire på dine. Bare noe jeg la merke til på bildene av en el annen grunn hehe:) sees torsdag!

ELIN sa...

Skikkelig kule søtnoser med solbriller på :) Ønsker lille prinsen god bedring, og håper han er på bedringens vei.Ha en flott dag, Heidi. Klemmer fra Elin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails