søndag 18. oktober 2009

De små trenger mye utstyr

Det er ingen tvil om at de små som snart kommer krever endel utstyr,en del ting vi ikke har fra før av naturligvis! Så da måtte jo mamma og pappa ut på litt shopping! (GØY hehe)
Men det er jo ganske dyrt mye da,så vi har jo prøvd å spare inn litt der vi kan! Man kan jo gjøre seg til fant for disse små selv før de har kommet hehe!

Denne fine stelle kommoden fant vi faktisk i sverige! Den kostet oss 900r mindre der enn tilsvarende butikker her! Og det er jo 900kr vi god kan bruke på andre ting!


Klær er en annen ting som disse små krever,og siden de blir født på høst/vinter halv året,så må det jo varme klær til også! Ull og stilongser! Vi er så utrolig heldige at vi har arvet mye tøy,og det er vi så takknemlige for! Det er midt i blinken for oss som plutselig går fra 2 til 4 i familen! Og det er jo så mye fint tøy vi har arvet også! Godt å kunne bruke det flere ganger,og fint å spare noen kroner.

Senger har vi heller ikke trengt å bruke penger på,for våre gamle senger som vi brukte da vi var små har fått et strøk maling og noen nye madrasser,så de er gode som nye! Og jeg må jo innrømme at det er litt stas jeg da at mine barn sover i samme sengen som jeg eller pappaen gjorde! Foreløbig er det bare tiger- og løveungen som passer på senga,men foråpentgvis snart er det to små nurk som sover og koser seg i den <3

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails